Bölümüz Öğrencileri ile Oryantasyon Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz Spor Yöneticiliği bölümü olarak 4-8 Eylül 2021 haftasında bölümümüz öğrencileri ile oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı bölümümüz öğretim elemanları, fakültemiz öğrenci temsilcisi ve öğrencilerimizin katılımı ile düzenlendi. Toplantıda 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılına yönelik öğrencilerimize üniversitemizin ve bölümlerin tanıtımı, öğrencilerimizin hak ve sorumlulukları, öğrenci danışmanlıkları, ders seçimi, yönergeler ve öğrenci disiplin yönetmeliği, bölümümüz kalite süreçleri, ERASMUS, FARABİ ve MEVLANA öğrenci değişim programları, kısmi zamanlı öğrenci istihdamı, Rektörlük İletişim Merkezi (RİMER) , akademik çalışma ve araştırma merkezleri , sağlık sosyal ve kültürel faaliyetler ile ilgili konularda bilgilendirmeler yapıldı. Öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantı soru-cevaplarla ve  öğretim elemanlarımızın dilek ve temennileri ile sonlandırılmıştır.
  • Bölümümüz Öğrencilerine Destek AFAD Gönüllüsü Eğitimi Verildi

• Akreditasyon Süreç Toplantısı Gerçekleştirildi

• Fakültemiz dekanı Prof.Dr.Bilal DEMİRHAN Spor Yöneticiliği bölümü öğrencileriyle bir araya geldi

• Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Serdar CEYHUN’un Projesi Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Tarafından Desteklenmeye Değer Bulundu.

• Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş Bölümümüz Öğrencileriyle Buluştu

• Fakültemizde Afet Farkındalık Eğitimi, Afetlerde Doğru Davranış Şekilleri ve Gönüllülük Eğitimi Verildi

• Bölümümüzde Akreditasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

• Dış Paydaşlarla Çekirdek Program Hakkında Görüşüldü