Bölümümüzde 2021-2022 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Ders Seçimi Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği bölümü olarak bölümümüz öğretim üyelerinin ve öğrencilerinin katılımı ile ders seçimi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustafa Zahit SERARSLAN, Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Serdar CEYHUN ve bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğrt. Üyesi Zeynep YILDIRIM'IN yeni döneme ilişkin dilek ve temennileri ile başladı. Daha sonra öğrencilere pandemi döneminde yüz yüze eğitimin ne şekilde uygulanacağı hakkında bilgilendirme yapılarak ders seçimleri ile ilgili önemli konular anlatıldı. Öğrencilerimizin soruları ve danışmanlarının cevapları ile devam eden toplantı yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması ve  temennisiyle sona erdi.

23.09.2021
  • Bölümümüz Öğrencilerine Destek AFAD Gönüllüsü Eğitimi Verildi