Bölümümüz 2022-2023 Eğitim Öğretin Yılı Bahar Dönem Başı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Bölümümüz 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı bahar dönemi ders kayırlanma ve dönem başı değerlendirme toplantısı çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Ülkemizde meydana gelen depremden dolayı gecikmeli olarak başlayan ders kayıtlanma haftasında öğrencilerimize dönem ile ilgili bilgilendirmeler yapılarak akademik danışmanları tarafından bilgiler verildi. Dönemin başlangıç olarak uzaktan eğitim olacağı daha sonra Nisan ayında durumun yeniden değerlendirileceği buna göre öğrencilerimizin hazırlıklı olmaları istendi. Öğrencilerimizin akademik danışmanlarına soru-görüş ve önerileri ile devam eden toplandı iyi dilek ve temenniler ile son buldu.

Yayınlanma Tarihi: 21.02.2023
  • Akreditasyon Süreç Toplantısı Gerçekleştirildi