Bölümümüz Spor Yönetimi Uygulaması Kapsamında "Spor Bilimleri Mezunlarının İstihdam Sorunu ve Özel Sektördeki Fırsatlar" Konulu Çevrimiçi Söyleşi Düzenlenmiştir.

Bölümümüz Spor Yönetim Uygulaması kapsamında 21.04.2021 tarihinde çevrimiçi söyleşi düzenlenmiştir. Söyleşiye konuk olan Spor Bilimleri mezunu ve kendi işletmesini kurarak özel sektörte faaliyet gösteren Seher Çengelcik ORAK; üniversite yıllarında aldığı eğitimleri, iş tecrübelerini ve yaşadıklarını anlattı. Öğrencilerin soruları ile devam eden söyleşide özel sektördeki fırsatlar, kendi iş yerini açma, yeni iş fırsatları gibi konular ele alındı.

• Dünyayı pedallayan “Demir Atlı Adam” BARÜ’de öğrencilerle buluştu

• Öğrencilerimizle Genel Değerlendirme Toplantıları Yapılmıştır