image/svg+xml

Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Ali ÖZDEMİR ile Öğrencilerimiz Çevrimiçi Söyleşide Bir Araya Geldi

Bölümümüz Spor Yönetim Uygulaması dersi kapsamında bu haftai konuğumuz Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Ali ÖZDEMİR oldu. Söyleşide müdürümüz öncelikle Türk spor teşkilatının kuruluşu ve yönetimi hakkında bilgi vererek öğrencilerimizin derslerde öğrendikleri bilgileri tazeledi.  Söyleşinin devamında öğrencilere mezun olmadan önce kazanmalarını gereken becerilerden bahseden Sn. ÖZDEMİR özellikle sporun yönetilmesi noktasında bölümümüz öğrencilere çok iş düştüğünü ifade etti. Öğrencilerimizin ve akademik personelimizin soruları ile devam eden keyifli söyleşi bölüm başkınımızın öğrencilere ve katılımından dolayı Sn. Ali ÖZDEMİR'e teşekkür konuşması ile son buldu.
  • Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş Bölümümüz Öğrencileriyle Buluştu

• Fakültemizde Afet Farkındalık Eğitimi, Afetlerde Doğru Davranış Şekilleri ve Gönüllülük Eğitimi Verildi

• Bölümümüzde Akreditasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

• Dış Paydaşlarla Çekirdek Program Hakkında Görüşüldü