Spor yönetimi uygulaması dersi kapsamında 21.04.2021-Çarşamba günü saat-21:00’da pilates eğitmeni Seher Çengelcik Orak ile “Spor bilimleri mezunlarının istihdamı ve özel sektördeki fırsatlar” konulu söyleşi duzenlenecektir.

Seher Çengelcik Orak kimdir?

1991 yılında Karabük doğumlu olan Seher Çengelcik Orak lise hayatını Mustafa Yazıcı Lisesinde tamamlamış, 2010 yılında Karabük Üniversitesi "Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu" öğretmenlik bölümünü kazanmıştır. 2015 yılında bu bölümden mezun olan Seher Çengelcik Orak'ın Türkiye Cimnastik Federasyonu 2.kademe Pilates Antrenörlüğü, Welness 1.kademe yardımcı antrenörlüğü, Pilates ve Ems ile ilgili gelişim seminerlerine ait birçok katılım belgesi ile birlikte masa tenisi ve atletizm il hakemliği tecrübeleri bulunmaktadır. Aynı zamanda kendi girişimi olan S.Ç.O. Pilates Stüdyolarının kurucusu ve işletmecisidir.