2020-2021 Akademik Yılı Spor Yöneticiliği Bölümü 1. Sınıf öğrencilerimizin dikkatine;

Öncelikle bölümümüzde eğitim ve öğretim hakkı kazandığınız için sizleri tebrik ederiz. 4 yıllık lisans eğitiminiz boyunca bölümümüzün vizyon ve misyonuna uygun bireyler olarak, iş imkanlarını kendi çabasıyla belirlemiş, hedefleri doğrultusunda hem kamu hem de özel sektörde istihdam edilebilecek donanıma sahip, rekabetçi piyasada kendine yer bulmayı amaçlayan tüm öğrencilerimiz hoş geldiniz.
Sizlere en iyi eğitimi vermeyi amaçlayan bölümümüzde; 2020-2021 eğitim öğretim güz yarıyılında verilecek dersleri ve derslerde görevlendirilen öğretim elemanlarımızı aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.  Lütfen akademik takvimde belirtilen zaman dilimleri içinde kişisel plan ve programlamanızı yapın.
 (Ders kayıt işlemleri 5-9 Ekim tarihleri arasında yapılacaktır. Dersler 12 Ekimde başlayacaktır)

KOD

DERSİN ADI